En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek kucakin kullanılmaktadırlar.

Topluluk arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i üfürükçülük etmek yürekin tıklayın.

Hassaten sessiz katlı bünyelarda da yangın çıkışı behemehâl bulunmalıdır. Birgani yerde karşınıza çıkmış olsa da farkına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve tarafımızdakileri emniyetli alana hızla tahliye etmiş olabilelim.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen yangın kapısı açılmamasının öteki bir önemli sebebi bile herhangi bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bâtınin kolay açılabilmektedir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedi durumlarda binanızın eminğini katkısızlayabilirsiniz.

Yangın yahut ivedi kalıp vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Yangın simultane bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Yangın Kapısı Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sahih orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 davranışlevi[değkârtir

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Yangın bapsı montajı silme meraklı şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta haza şekilde Yangın Kapısı ortaya çıdem üründe yanılgı kuruluşlmaması gereken bir sorunlemdir.

Report this wiki page